proef_eet

Nieuws

 

Welkom in Goor op 21 september van 12.00 tot 17.00 uur

KOOPZONDAG

Een koopzondag op de drempel tussen zomer en herfst in het centrum van Goor.

Verschillende modezaken etaleren de nieuwe collectie op straat in een open etalage. Het Rode Kruis zal samen met de oldtimerclub van de partij zijn. Men kan bij opbod op deze middag een ritje maken in een fraaie oldtimer.

Een 3-tal autodealers stalt in het centrum een aantal nieuwe modellen. De winkeliers houden open huis en de kids kunnen zich vermaken op een mega-srpingkussen.

Theatergroep Alludens trakteert de kijkers op optredens, met als thema de Regge.


GOOR CULLINAIR

Net als vorig jaar zullen de Goorse Horeca zaken op het plein bij Carint en het Politiebureau diverse gerechten voor u klaarmaken. De ingrediënten zijn afkomstig van de Goorse verswinkels. Dit jaar is er ook een speciale Kids-kaart, met medewerking van DAC de Roos worden er lekkere poffertjes gebakken. Het thema rond het Culinaire plein is; Reggea on the Regge… Caribische smaken, incl. originele cocktails.

 

REGGEA ON THE REGGE

Op deze zondag zal er voor genodigden rond 12 uur een officiele handeling zijn op de Hogenkamp ter hoogte van de Regge; de werkzaamheden rond de boven-Regge zijn afgerond en dat wordt daar gevierd met een hapje en drankje. DJ Wipneus heeft de opdracht meegekregen om er een Reggea-draai aan te geven. Na afloop van deze handeling zal men op speciale manier worden uitgenodigd om in het stadshart verder te vertoeven…

NB: De kreet Reggea on the Regge komt uit de koker van de stichting Voor en Door Goor, die nog plannen hebben om met dit thema in de toekomst een nog groter evenement op poten te zetten.


DJ WIPNEUS

Edwin van ’t Schip, woonachtig in Goor, alias WIPNEUS, zal direct na zijn optreden aan de Regge zich verplaatsen naar het Culinaire Plein om aldaar verder muziek te draaien in Caribische sfeer.

Na 15 uur zal het Goorse Popkoor Top.NL nog een aantal nummers ten gehore brengen op het plein.

 

OVERHANDIGING

De welbekende Social Sofa’s worden tijdens de koopzondag, om 15 uur, officieel overhandigd van Goor Collectief aan de Gemeente Hof van Twente, Zij nemen dan het onderhoud, beheer en verantwoordelijkheid over. Wij nodigen u graag uit om tijdens dit officiële moment met ons te proosten op deze prachtige sofa’s, alle plakkers en natuurlijk de ontwerpers.

Er is dan ook een mogelijkheid om het fotoboek van dit hele sofa project te bekijken.

 
 

Lekker bij de koffie

Zaterdag 22 februari:  appelflapverkoop bij Albert Heijn Brandenbarg ten bate van Stichting Join4Energy/Gaan voor Gerben.
 
 Ondernemers in centrum Goor: wilt u uzelf en/of uw personeel trakteren op heerlijk verse appelflappen of saucijzenbroodjes? Wij bezorgen al het lekkers op het door u gewenste tijdstip in uw winkel. 
 Bestellingen kunnen doorgegeven worden via esther@fampollemans.nl
 Prijs appelflappen 0,50 euro/stuk, saucijzenbroodjes 0,75 euro/stuk
 
 Namens team "Gaan voor Gerben" en Gerben zelf, hartelijk dank!!!
 

 
 

Gouden race voor Bert en Sabine

In navolging op alle medailles tijdens de Olympische Spelen, hebben Sabine van den Einde en haar vriend Bert Eeftink, hun eigen gouden race gereden in Albert Heijn Brandenbarg, Ze haalden binnen een minuut de nodige boodschappen binnen voor een totaal bedrag van 316,47 euro. Een topprestatie. Ze kregen als extraatje ook nog een mooi vleespakket van slagerij Frits & Stefan.
 Bert en Sabine hadden dit te danken aan het feit dat ze in december bij DA van Zwol wat hadden gekocht en het kassabonnetje met daaraan een gouden koffer lot hadden bewaard. Namens Goor Collectief, van harte proficiat.

 
 

Restanten- markt en winkel

Op 20, 21 en 22 februari houden diverse winkeliers weer hun jaarlijkse restantenmarkt.
Een aantal ondernemers heeft voor eigen winkel een kraam waar tegen spotprijzen diverse zaken worden aangeboden.
Dit jaar is er een speciale toevoeging:

Op zaterdag 22 februari tussen 11 en 16 uur, gaan de deuren van voormalig Faunaland v/d Veen weer open. Binnen staan ook een aantal winkels om restanten te verkopen. Hierbij niet alleen kledingzaken, maar ook DA van Zwol en Jumbo Leussink.
Een speciale act zal deze verkoop extra sjeu geven.

Noteer deze datum in uw agenda en profiteer van de goedkope koopjes. 

 
 

Op 20 februari gaat ie rennen

De winnaar van de eerste grote prijs van de gouden koffer actie heeft zich op het laatst gemeld:

De 1 minuut GRATIS winkelen bij Albert Heijn is gewonnen door een BG'er (Bekende Gorenaar):
Bert Eeftink.

Hij vond, tijdens het schoonmaken van zijn auto, nog een aantal loten van de gouden kofferactie en nam naderhand nog even de moeite ze na te kijken. Dit loonde: hij nam blij verrast contact op met Guido Brandenbarg, met de vraag of hij nog recht had op de prijs. En omdat de deadline nog niet verstreken was kon Guido hem verblijden met de mededeling dat Bert binnenkort kon komen 'shoppen'.

Op donderdag 20 februari zal Bert door de Albert Heijn gaan rennen

Namens de organisatie: BERT PROFICIAT !!!

 
Nieuwsbrief
ontvang onze nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen vul onderstaand formulier in.